Mozilla Thunderbird

Hur man lägger till ett e-postkonto i programmet Thunderbird.

1. Öppna programmet och tryck på E-post under “Skapa nytt konto”

2. Tryck på “Hoppa över det här och använd en existerande e-postadress.

3. Skriv in e-postadressen samt ditt lösenord. Klicka sedan på “Fortsätt”.

4. Därefter “Manuell inställning”.

5. Här anger du uppgifter för inkommande samt utgående server (IMAP/POP och SMTP). Uppgifterna på bilden nedan visar uppgifter med SSL. Används inte SSL ska det vara port 110 för POP och 143 för IMAP samt 2500 för SMTP. Tryck sedan på Klar.

6. Då var det klart!

Behöver man senare redigera inkommande eller utgående uppgifter klickar man sig fram i menyn till “Kontoinställningar” under “Alternativ”.

Inkommande och utgående uppgifter redigeras enligt bilderna nedan.

mood Ja 0
visibility Visningar: 545