E-postkonto i iPhone/iPad

För att lägga till ditt e-postkonto i din iPhone följ stegen nedan. I vårt exempel har vi en iPhone 7.

1. Öppna “Inställningar” och gå till “Konton och lösenord”. Välj “Lägg till konto”. Här ska vi välja typen “Annat”.

2. På nästa sida skriver vi in e-postadress samt lösenord. Namn och Beskrivning har vi valt att skriva e-postadressen men man kan skriva vad man vill. Förslagsvis något lämpligt. Tryck på “Nästa”.

3. Nu väljer vi IMAP och fyller i våra uppgifter. Observera du måste fylla i alla fält, även där det står frivilligt.

4. När allt är ifyllt tryck på “Nästa” så kommer uppgifterna att verifieras. Detta kan ta några minuter så ha tålamod.

5. När verifieringen är klar kan man välja vad som ska synkroniseras. Här kan vi välja e-post och / eller anteckningar.

6. Nu är det klart och du kan öppna e-post-appen för att börja jobba!

mood_bad Nej 0
mood Ja 3
visibility Visningar: 903