571 Delivery not authorized

Meddelandet "571 Delivery not authorized, message refused (in reply to end of DATA command)" indikerar att leverans av e-postmeddelandet inte är auktoriserad och därför avvisades. Detta sker vanligtvis när e-postservern nekar att acceptera ett meddelande som försöker levereras till dess mottagare.

Orsakerna till detta kan variera, men det är ofta relaterat till att avsändaren inte har behörighet att skicka e-post till mottagaren via den aktuella servern. Det kan bero på problem med autentisering, avsändarens IP-adress som är svartlistad, eller andra säkerhetsåtgärder som hindrar meddelandet från att bli levererat.

För att lösa detta bör avsändaren dubbelkolla autentiseringsuppgifterna, se till att deras IP-adress inte är blockerad (exempelvis via MXTOOLBOX), och kontrollera om det finns andra specifika regler eller restriktioner på e-postservern som hindrar leveransen. Att kontakta systemadministratören för den mottagande e-postservern kan också ge ytterligare information om varför leveransen nekades.

Felet kan även bero på innehållet som kan vara skadligt. Prova skicka ett meddelande utan bifogade filer eller länkar för att se om det gör någon skillnad.


Hjälpte guiden dig?

mood_bad Nej 0
mood Ja 0
visibility Visningar: 647