Lägga till ett tema

Om man vill byta tema på sin hemsida gör man följande:

1. Logga in på din hemsida (/wp-admin).
  2. Gå till Utseende och Teman. Här ser vi  befintliga teman som finns installerade samt det tema som är aktivt. I vårt exempel är ”Twenty Sixteen” det aktiva temat och ”Twenty Fifteen” finns installerat.
    tema_01
  3. Klicka på ”Lägg till nytt” så ser man ”Utvalda” teman. Här kan man bläddra bland kostnadsfria teman och söka.
    tema_02
  4. Hittar man ett tema som passar kan man förhandsgranska hur det ser ut. Vill man använda just det temat är det bara att Installerar, anpassar och aktivera.
    tema_03
  5. Det går även lägga till ett köpt tema eller ett som man skapat själv. Klicka på ”Ladda upp tema” så får du välja fil från lokala datorn. Det kräver lite mer men går att läsa sig till hur man gör på denna sida: codex.wordpress.org
    tema_04

Behöver ni hjälp eller undrar något tveka inte att kontakta oss!

mood Ja 1
visibility Visningar: 569