Filen wp-config.php

Behöver man ändra databasuppgifterna, ändra hemsidans sökväg eller ändra några andra grundinställningar för WordPress kan man göra det direkt i wp-config.php.

Filen ligger i root-katalogen och WordPress har en mycket bra sida för var man ändrar olika saker. Besök deras sida för mer information:

https://wordpress.org/documentation/article/editing-wp-config-php/

Exempel:

Hemsidans tema kräver mer minne för PHP. Det man gör är att leta rätt på ”WP_MEMORY_LIMIT” och ändrar till det önskade värdet:

define( 'WP_MEMORY_LIMIT', '64M' );

mood Ja 0
visibility Visningar: 538