Hur aktiverar jag tvåfaktorsautentisering med SMS?

Hur aktiverar jag tvåfaktorsautentisering med SMS i Admax kundpanel?

Det finns flera sätt att aktivera tvåfaktorsautentisering. Du kan välja att få en kod skickad till dig via SMS, eller använda en valfri app som hanterar tvåfaktorsautentisering.

För att aktivera tvåfaktorsautentisering i Admax kundpanel följ dessa steg:

1. Logga in i Admax kundpanel.

2. Välj säkerhet under "Konto" som du hittar i vänstermenyn inloggad i panelen.

3. Klicka på alternativet "tvåfaktorsautentisering"

4. Klicka på "Aktivera" för att gå vidare att sätta upp SMS-autentisering.

5. Klicka på "Skicka lösenord via SMS" Det som är viktigt är att du kontrollerar att uppgifterna för kontot har rätt mobilnummer angivet, du kommer då få en kod skickad till dig via SMS som kommer från telefonnummer: 076 022 79 70

6. När du har fått koden skickad till dig, ange den under säkerhetskodsrutan och klicka sedan på "Skicka". Efter detta loggar du ut från kundpanelen. När du loggar in igen kommer systemet be dig om att skicka en SMS-kod till dig.

mood Ja 0
visibility Visningar: 43