Behörighet till flera konton

Om du vill kunna styra flera konton hos oss från ett ställe så följer du denna guide, observera att det enbart fungerar på konton som ligger hos oss. Detta är exempelvis bra om du är återförsäljare och har flera kunder hos oss som du vill kunna styra från ett och samma konto.

1. Börja med att logga in i kundpanelen.
  2. Klicka på "Hantera kontakter"

3.  "Klicka på "Bjud in konto"

4. Här fyller du i din E-postadress: Detta behöver vara en e-postadress som ligger hos oss dit du vill ha behörighet från. Namn: Här fyller du i vad du vill döpa dig till, exempelvis konsult eller likande, avsluta med att klicka på "Skicka".

5.  Efter att du har gjort ovanstående steg så ska vi scrolla ner lite, här ska vi välja vilka behörigheter som användaren ska ha, här rekommmenderar vi att man kryssar i "Teknisk Personal". När detta är gjort så klicka på "Skicka".

6. Nu ska du fått ett mejl skickat till dig med instruktioner till den e-postadress som du valt ovan, följ länken. När detta är gjort så kommer du nu att kunna logga in till flera olika konton hos oss.

mood Ja 0
visibility Visningar: 82