Ändra PHP-version

För att ändra PHP-version trycker du på "Ändra PHP-version" i menyn till vänster.

1. Vid "Nuvarande PHP-version" ser du vilken version som används just nu, tryck på rullgardinsmenyn för att välja ny version
  2. Här kan du välja moduler om du skulle sakna någon som krävs för din applikation, i de flesta fall så behövs ingen ändring här

3. Scrolla ner så kan du göra flera inställningar för PHP

4. När du är nöjd med dina inställnigar tryck på "Spara ändringar"

Glöm inte kolla att din sida fungerar som den ska då ändringar i PHP påverkar hemsidan.

mood Ja 1
visibility Visningar: 444