Filhanterare

I vår filhanterare kan du ladda upp, ta bort, redigera, byta namn med mera på filer. Bilden nedan visar en översikt på de olika delarna.

1. Med dessa ikoner kan du göra saker med filer och kataloger. Ikonerna är följande från vänster till höger:
    Skapa katalog
    Skapa fil
    Redigera fil
    Byta namn på fil
    Ändra rättigheter
    Ta bort
    Uppdatera (fält 4)
  2. Här är katalogstrukturen. Din hemsida ligger under katalogen "public_html" som du når genom att trycka på domains > domännamnet (mittfinaforetag.se i vårt fall) > public_html
  3. Här kan du välja att ladda upp filer till kontot från datorn. Vi rekommenderar att man flyttar filer via ett FTP-program som till exempel FileZilla.
  4. Här ser du innehållet i den katalog du gått till i katalogstrukturen. Genom att bocka i en fil eller katalog kan du välja åtgärd från ikonerna (1), till exempel byta namn eller ändra rättigheter.

mood Ja 1
visibility Visningar: 238