Aktivera SSL på Windowskonto

Vi använder oss av certifikatet Let's Encrypt som vi bjuder på till våra kunder.

För att aktivera det måste först ditt domänman peka till webbservern (ww02.admax.se). När domänen pekar till servern så kan du aktivera SSL-certifikatet på följande sätt.

1. Börja med att logga in på sc01.admax.se
  2. Under "Hosting Space Menu" välj tryck på "Web Sites"

3. Tryck på det domännamn det avser, i vårt fall domänen mittfinaforetag.se

4. Tryck på fliken SSL till höger och under "Install (free) Lets Encrypt Certificate" tryck på blåa knappen "Install Certificate"

5. Låt det stå och tänka en stund så ser du sedan det gröna beskedet "LetsEncrypt Certificate successfully installed on website".

När detta är gjort kan ta det en stund innan certifikatet fungerar på hemsidan men normalt går det ganska fort.

mood Ja 0
visibility Visningar: 511