Installera ett tillägg

För att installera ett tillägg följ denna guide.

1. Logga in på din WordPress-hemsida och under tillägg tryck på "Lägg till nytt".

2. Sök uppe till höger efter ditt tillägg och när du hittar det du vill installera tryck på "Installera nu”-knappen vid ditt tillägg.

3. Nu kommer den jobba och visa följande status:

4.   och

5. När det står "Aktivera" så kan du trycka på knappen "Aktivera" och du har nu installerat ditt önskade plugin. För att komma vidare följ dokumentationen för det tillägg du installerat. Det kan finnas ett menyalternativ till ditt tillägg eller i listan på installerade tillägg.

mood Ja 1
visibility Visningar: 491